med samarbetspartners
presenterar

Talangjakt!

VOX-talangen 2019

För tredje året i rad så kommer Scenit med samverkansparter att arrangera Örebros talangjakt i voxparken där alla är välkomna att delta. Här får unga som gamla, långa som korta möjlighet att uppträda helt gratis i Varbergaparken.

Scenit, Sensus, ABF Örebro län, Bilda, Medborgarskolan och Vuxenskolan står för 2019 års upplaga av VOXtalangen. Den/de av juryn utsedda vinnarna vid de olika talangjakts tillfällena kommer att få uppträda tillsammans med rikskända artister på efterföljande VOX Summer Party tillfälle den 3 respektive 17 aug. Vinnaren för varje deltävlning tilldelas även ett pris på 500 kr.

Anmälan

Anmälan görs i ett formulär, klicka på knappen nedan och fyll i formuläret. Anmälan kan göras från och med 27 maj och fram till 15 juli. Ett färdigt spelschema och information skickas ut i god tid innan varje deltävling.

Anmäl dig/er!

Två talangen-fredagar i sommar

Totalt blir det 2 deltävlingar: 

• Fredag 2 augusti, 17.00-20.00
• Fredag 16 augusti, 17.00-20.00

FÖRUTSÄTTNINGAR och KRITERIER

1.  Man måste utöva ett musik- eller danstycke som är minst 5 minuter och som längst 30 minuter.

2.  Fri åldersgräns gäller (ingen åldersgräns).

3.  Scenkonsten skall helst vara inom ramen av det som kan uppfattas som Musik eller Dans-framträdanden. Har du en annan konstform som du gärna vill tävla med kontaktar du Isak Snow på Scenit. (isak@scenit.se / 070-2948 258)

4.  Deltagandet är helt arvodeslöst och den som tävlar kan som mest få mil-ersättning T.o.R. för resor till och från framträdandet inom Örebro län.

5. Arrangemanget är drogfritt, därav kommer alla som brukar alkohol / droger innan eller i samband med arrangemanget att omedelbart diskvalificeras och vid behov polisanmälas.

6.  Ditt uppträdande får under inga omständigheter utrycka rasistiskt eller kränkande innehåll.

Anmälningsperiod: Från och med 27 Maj till 15 Juli
Spelschema: Mailas i god tid innan varje deltävling
Tid på scenen: Minst 5 och längst 30 minuter
Önskemål om dag: Minst endeltävlingsdag måste väljas i anmälningsformuläret!

Ljud- och ljusutrustning:
Professionellt ljud, ljus samt tekniker finns på plats i parken vid alla fyra arrangemangstillfällen. Egna instrument medtages.

Scenen:
Scenen som har en yta på (8x4 meter) kommer att användas för musikuppträdanden. Området framför scenen (16x8 meter) kommer att användas för dansuppträdanden.

Jury:

En jurygrupp bestående av tre kulturpersonligheter korar vid varje deltävling en vinnare som går vidare till att få framträda på den stora VOXfestivalen 3 och 17 augusti.

Arrangemangets Adress:
Varbergaparken
Tornfalkgatan 147, 70349 Örebro.

Ansvarig organisatör:
Isak Snow, Scenit
isak@scenit.se / 070-2948 258

Arrangeras av och med:

Sponsra!

Kontakta oss!

VÅRA MEDLEMSORGANISATIONER

ANSLUT  STUDIEFÖRBUND